Kampen mod vægten.Skal du kigge på kondisko eller køkkengrej?

b7b54c03-0f26-4eec-ad85-b9dbd429df48

Forskerne understreger, at vi skal spise fornuftigt og dyrke motion for at tabe os. Men eksperterne indrømmer også, at mange, der gerne vil tabe sig, synes, at det hjælper at satse på en af delene. Hvis du også føler dig overvældet ved tanken om at ændre alt – kostvaner, livstil, hele molevitten så stil dig selv disse spørgsmål.

Hvor vil jeg begynde?
Hvad vil jeg koncentrere mig om?

Svaret afhænger af mange ting, lige fra hvad du håber at opnå, til hvordan din tilværelse er tilrettelagt. Hvis du gerne vil tabe dig hurtigt, er en slankekur vejen frem. Årtiers forskning har vist at der den mest pålidelige og hurtige metode. For de fleste er det lettere at skære ned på kalorierne ved at styre hvad de spiser, end ved at forbrænde et tilsvarende antal kalorier ved fysisk aktivitet.

Hvorfor?
Lad os sige, at du vil tabe cirka et halvt kilo om ugen. Så skal du have et ”underskud” på 500 kalorier om dagen. På en slankekur kan du nå det mål ved at spise to tredjedele af det, du normalt spiser til aftensmad, og desuden snuppe et æble i stedet for dessert. Men for at forbrænde den kaloriemængde ved fysisk aktivitet skal du jogge i en time. Hvis du er mere optaget af, hvordan du ser ud, end af hvad vægten viser, kan motion være løsningen. Ved at øge den fysiske aktivitet forbrænder du fedt og opbygge muskelvæv.

Hvad passer bedst til dig?
Du gør bedst i at vælge en metode, der passer bedst til dit temperament og din livsstil. Hvis du hader tanken om at tælle kalorier, er du motionskandidat. Men du skal være parat til at forbrænde en masse kalorier. De fleste mennesker, der taber sig ved at dyrke motion, skal forbrænde omkring 2500 ekstra kalorier om ugen – det svarer til at du tager en rask spadseretur på en time daglig.

Kast et blik tilbage.
Hvis du uden held en metode, skulle du måske overveje at prøve en anden. Mange mennesker er blevet så frustrerede at de begynder at tro, de aldrig vil tabe sig. Så er det på tide at prøve noget nyt. Selv et lille skridt fremad kan hjælpe folk med at få selvtilliden tilbage og overbevise dem om, at de kan opnå endnu større ændringer.

Test dig selv : Skal du kigge på kondisko eller køkkengrej.

Download dit testskema her >>>>>>

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *