Hemmeligheden om fedmeepidemien kan være lige her …

Nøglen ligger i at forstå hjernevidenskaben i forhold til mad

Hundredevis af videnskabelige studier har vist at slankekure ikke virker. Uanset, hvilket vægttabsprogram som bliver undersøgt, viser resultatet ofte det samme: i gennemsnit tabes 5-7 kg i de første 6 måneder, derefter går vægtabet i stå i en periode, og vægten begynder igen at stige,

Der er altid nogle få personer, som får succes med et program her og der, men i gennemsnit, er der ikke noget enkelstående program, som viser vedvarende og samlet succes for alle deltagere. Der har altid været sandt…. indtil nu.

For tre år siden, blev et helt nyt og banebrydende program skabt af Dr. Susan Peirce Thompson, professor i hjerne-og kognitive videnskab. Hendes ekspertise er hjerneforskning i forhold til afhængighed af mad, og at hun selv ligger i toppen af de få % af succesfulde vægttabere. Hun var overvægtigt som teenager og svært overvægtig da hun blev 20, hun er nu slank og glad og har været slank i mere end 14 år.

Over de sidste 4 år, har mere en 25.000 mennesker, fra 105 lande rundt omkring i verden tilsluttet sig hendes program, og resultaterne er sensationelle. I gennemsnit taber deltagerne 3 gange mere i vægt på hendes 8 ugers program, end på et typisk program indenfor andre slankekure, der er til rådighed på markedet. Men det der er endnu mere bemærkelsesværdig er at vægttabet holder.

Dr.Susan Peirce Thompson har tusindvis af mennesker, som deltager i et løbende forskningsprojekt , og 84 % af deltagerne har ikke taget på igen.Derudover har 72 % af deltagerne med type 2 diabetes, været i stand til at mindske eller stoppe med brug af deres medicin efter blot 8 uger, og 59 % af deltagerene med hjertesygdomme mindskede deres forbrug af medicin eller kunne stoppe helt med medicinen.

Og forbedringerne er ikke kun begrænset til fysisk sundhed. 48 % af de personer der havde en klinisk depression, og som deltog i hendes program, var i stand til at stoppe helt med deres medicin. Lignende fordele er set indenfor andre mentale sundhedstilstande.

Den første videnskabelige præsentation af disse resultater fandt sted i april på Energy Balance, Macronutrients, and Weight Management, Experimental Biology Conference i Chicago. Den første videnskabelige artikel er i øjeblikket under behandling i et akademisk tidsskrift.

Men hvad er forskellen?

Hvad er det der gør, at dette program har en holdbarhedsfaktor, som gør det muligt at få succes på lang sigt? Forskellen er, at disse personer har fulgt et system som er tilpasset til, hvordan deres hjerne fungerer i forhold til afhængighed af mad. De startede deres rejse ved at få en vigtigt information om, hvordan deres hjerne er forbundet.Denne lille information kan meget vel være den gamechanger, der ændrer kursen på fedmeepidemien for evigt.

For mere info om resultaterne deltag i FOOD FREEDOM FEST 2018 fra den 4- september 2018.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *