Den igangværende pandemi har virkelig drevet ideen om sundhed fremad, med mere tid til at fokusere på selvpleje derhjemme. Hvis du overvejer at hovedrengøre din sundhed efter et langt år med indre stress, har der aldrig været et bedre tidspunkt end nu.

Ud med det gamle, ind med det nye.

Ryd op i spisekammeret, og udskift dine løbesko med et par nye, på samme måde som du hvert år vender madrassen. Sørg også for at rydde ud i alle de usunde vaner fra din kost og livsstil.Moderne mad har sædvanligvis et højt sukkerindhold, et lavt indhold af fibre og mangler vigtige næringsstoffer, som kan have en dårlig indflydelse på cellefunktionerne i vores krop, hvilket gør det svært for os at optage næringsstoffer og komme af med affaldsstoffer. Derfor har vi allesammen brug for at kompensere med tilskud, så der virkelig skabes forandring dybt indeni; i vores celler, tarm og immunsystem.

Giv Din Sundhed en Hovedrengøring

Muligheden for at give din krop en velfortjent og tiltrængt hovedrengøring eller en sommerkur er nu muligt med det nye videnskabelige gennembrud inden for kosttilskud fra Zinzino, et globalt sundheds- og wellness-brand, som specialiserer sig i biomarkørbaseret, personlig ernæring og sundhedsteknologi.

ZinoGene+ er baseret på en kompleks blanding af:
• tang
• gurkemeje
• quercetin fra løg og æbler
• polyfenoler
• vitamin C og zink.

ZinoGene+ får effektivt bugt med de dysfunktionelle celler, som ophober sig i kroppen med tiden, understøtter DNA-syntese7 og celledeling8 og produktets beskyttelse af cellerne mod oxidativt stress er uden sidestykke. Den overordnede effekt er som en hovedrengøring, eller en forårsrengøring for din krop.

* Disse udsagn er ikke blevet evalueret af the Food and Drug Administration. Dette produkt er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdomme.

Få mere viden om ZinoGene+ og Zinzino-sortimentet af testbaserede og videnskabeligt dokumenterede sundhedsprodukter, som er skabt til at hjælpe dig med at komme i balance, samt genoprette og understøtte din krop indefra.

Fremtiden for sundheds- og wellness-branchen fokuserer på forebyggelse, ikke behandling. Fra selvpleje til digitalt helbred, personlige tilskud til støttefællesskaber online, er der allerede enighed om, at vejen til en sundere måde at leve på, starter indefra.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *