Min rejse fra fedmegrænse til idealvægt

b9ec9342-a0fd-47bb-9f44-0b60d05ba2a5

Her er min ærlige historie over tid.

Da jeg mødte min mand Palle i 1979 og frem til vi blev gift i 1980, vejede jeg 58 kg og var meget slank.Efter 2 graviditeter og to dejlige børn i 1984 og 1985, var vægten steget til 64 kg. Nu fulgte en meget stabil periode både på det personlige og det vægtmæssige plan frem til 1993, hvor vi begge blev ledige og vi oplevede en meget turbulent periode før vi begge kom i job igen.

Fra normalvægt til overvægt.
Min største vægtstigning starter i 2006, hvor jeg begynder min uddannelse som coach og går i gang med en Master i coaching og udvikling på Portsmouth University. Det betyder, at jeg de næste 5 år stort set ikke kommer ud eller får rørt mig.Det meste af min tid foregår stillesiddende på jobbet og begravet i studier, når jeg kommer hjem fra job. Jeg er i studieperioden også slem til at bruge lækkerier som overspringshandlinger, og fejre enhver afleveret og bestået opgave med noget lækkert.

Fra overvægtsgrænsen til fedmegrænsen
I 2011 er jeg færdig med studierne og vægten er nu nået op på 92 kg. Jeg har nu nået fedmegrænsen og har fået både D-vitaminmangel, for højt blodtryk, højt kolesteroltal og nogle underlige levertal. Jeg føler mig slet og ret tyk og usund og bryder mig ikke om hvad lægen, vægten eller spejlet fortæller mig.

Det man har fokus på får man mere af.
Mit fokus bliver nu at tabe mig. Mit første delmål er at tabe 10 % af min vægt og nå et taljemål på 89 cm. Mit mål er på ingen måde urealistisk og da jeg, i forbindelse med et farve og stil kursus, bliver præsenteret for Cambridge Vægtplan begynder der at ske noget.Jeg beslutter mig for at afprøve produkterne og skifter 2 måltider ud med Cambridge Vægtplan produkterne. Jeg udskifter min morgenmad med en shake eller yoghurt med granatæble – spiser almindelig frokost og aftensmad og spiser en bar i stedet for kage eller brød til min eftermiddagskaffe.Ud over det gør jeg ikke mere og vægten begynder stille og roligt at gå ned. Jeg arbejder, sideløbende med mit faste job, nu også som Cambridge Vægtplan Konsulent.Det går også fint med vægttabet, indtil jeg stopper som konsulent og vælger ikke længere at benytte produkterne.

Nye udfordringer og vægten begynder igen at stige
I 2014 siger jeg ja til et job som Managing Partner for The Performance Coach. Det er et meget krævende job, som betyder mange møder, rejseaktivitet,en del stress og store økonomiske udfordringer. Det går også ud over vægten, som igen stille og roligt stiger og nu begynder at nærme sig 100 kg.

Grænsen er nået – nu er det tid til action.
100 kg er en vægtgrænse, som jeg er fast besluttet på, at jeg ikke vil overskride.Gennem mit netværk, møder jeg Dr. Susan Peirce Thompson, professor i psykologi og neurovidenskab indenfor vægttab. Jeg følger hende tæt i en periode og føler en stærk motivation og inspiration til at tage action for at nå min idealvægt og holde kiloene væk for altid.

14 dages udfordringen
Den 18. oktober 2017 tilmelder jeg mig 14 dages udfordringen. Hver morgen får jeg tilsendt en lille inspirations og undervisningsvideo fra Susan. Efter de 14 udfordrende dage, hvor jeg har nydt hvert et måltid og følt mig bedre tilpas end nogensiden, har jeg tabt 4 kg, og er blevet 1 cm mindre om taljen, 3 cm om maven og 2,5 cm på hvert lår. Jeg er virkelig positivt overrasket og glad for resultatet.

Rejsen fortsætter
Jeg er nu 5,5 kg fra at have nået mit mål og jeg har det virkelig godt.Der er ingen tvivl om, at jeg fortsætter med Bright Line Eating konceptet resten af livet. Det er både udfordrende, men samtidig nemt.Resultaterne taler for sig selv. Jeg behøver ikke længere at bruge tid på at tænke på om jeg taber mig, eller om jeg får det som min krop har brug for.Jeg føler mig glad – slank og fri og nyder min mad på en helt anden måde en tidligere. Min sukkertrang er væk og jeg har let ved at undgå overspisning eller at falde tilbage i gamle vaner.Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg vil opnå min idealvægt i 2018 og jeg nyder rejsen i fulde drag.

Har du også nået grænsen og vil du med på rejsen?
Det er ofte lettere at tabe sig når man får hjælp og støtte fra andre. Jeg søger derfor rejsekammerater, som har, hvad der skal til for at være med til at opbygge et netværk af Bright Lifers i Skandinavien.

Start med at tage testen og find ud af om du vil have glæde af at slutte dig til nogle af verdens mest succesfulde vægttabere.Baseret på dine unikke svar, får du en personlig video fra Dr. Susan Peirce Thompson.

Test – forhindrer din hjerne dig i at tabe dig

StarBrain1d

Som tak for at du gav dig tid til at læse min historie får du her en gratis guide fra SusanPeirce Thompson ” De tre Største fejl næsten alle begår når de forsøger at tabe sig”

Du kan også læse mere om Bright Line Eating konceptet på www.intelligentvaegttab.dk

Med venlig hilsen
709a1381-4270-4e84-a696-d4544d78d9e1-thumbnail
Else Gammelgaard Madsen
info@intelligentvaegttab.dk