Skab en Hyggelig og Slank Jul

tree_decorationsJulen – kaloriernes højtid.

For mange er julen forbundet med glæde, højtid, samvær med familie og venner og meget god mad. For andre er julen, et langt ædegilde. Det begynder så småt i starten af december med sammenkomster af forskellig slags, med gløgg og æbleskiver, julekager, marcipan og nødder. Fortsætter med lille juleaften, med gås, and og flæskesteg – masser af fedt! Herefter er vi ved at være i form til 1. og 2. juledag, med bunker af mad og til slut kommer så nytårsaften med fest og lækker mad, og så kommer 1. nytårsdag. Du er nu flere kg tungere, og du har mange gode nytårsfortsætter om, at nu skal du tabe dig. Det nye år skal være det år, hvor du slanker dig.

Lyder det bekendt? Har du hørt det før?
Du er ikke den eneste. Det at vi gentager det samme år efter år, skaber spor i bevidstheden. Spor som er forbundet med en slags uro og bekymring. Der kan føre til, at du begynder at tænke negativt, ser efter problemerne og vaccinerer dig selv mod alle skuffelserne. ”Nej, julen er så besværlig, al den fede mad, det er jo helt umuligt at klare. Nej, julen den er ikke til at komme uden om. Jeg tager altid på i julen, så hvorfor skulle det blive anderledes denne gang? ”

Skab positive forventer til dig selv og til julen.
Det er jo derfor det er så vigtigt, at vi har en positiv forventning til os selv. Fortiden kan vi ikke ændre på, men vi kan gøre noget ved nuet og ved fremtiden. Denne jul kan blive anderledes, hvis du vil. Det er faktisk kun dig, som kan forandre dine gamle mønstre og vælge, hvad du vil tænke. Det hele foregår inde i dit eget hoved. Det at få et sund forhold til mad – til alt slags mad – også julemaden, har med din egen holdning at gøre. Det eneste, du skal gøre, er at ændre måden, du tænker om mad på.

Hvis du hele tiden tænker på, at nu vil du ikke spise julemad, vil det hele tiden være den mad, du har i dine tanker, selv om du har besluttet dig for ikke at røre den. Det er jp skrækkeligt, så godt den smager og ser ud. Alle vegne ser du opskrifter og billeder af julehygge med julemad. Sund mad ser du ingen steder, og du betragter den som et nødvendigt onde. Hvis der er din indstilling, vil du ikke føle at denne jul var forskellig fra de tidligere.

Tænker du derimod positivt, visualiserer og får en positiv forventning til dig selv og til den mad du har bestem t dig for at spise, om at den kan du faktisk godt lide, det er din mad, så er du på vej til at skabe en ny holdning og positive forventninger til dig selv og livet. Med en sådan indstilling er der store chancer for at du vil spise dig tilpas mæt, i stedet for overmæt. Når du har sådan en positiv holdning og forventning til dig selv, vil det at være slank komme som en naturlig følge.

Husk at du får det du forventer – ikke det du fortjener!

Hvis du ikke forventer noget særligt, vil du sandsynligvis heller ikke få noget særligt. Men hvis du fortjener det bedste, vil du får det bedste. Jo højere forventningsniveauet er – jo større bliver resultaterne.Husk, at julen kun varer nogle få dage – det vigtigste med hensyn til mad, er når alt kommer til alt, alle de andre dage i året. Og dem er der flest af.

Herunder en lille gratis gave til dig fra mig.Jeg ønsker dig held og lykke og en rigtig glædelig jul.

bd5c8f89-6788-4382-8897-8a1243f9e360-thumbnail

DECEMBER GAVE
Få en gratis E-Bog med 16 siders spændende og lærerigt indhold
Julen – kaloriernes højtid
Stressfaktoren og enkle tip til hvordan du kan minimere julestress
Den store forskel på en almindelig og en lettere julemiddag
Julekalorier
Målsætning for julen
En lille test som hjælper dig med at skabe positive forventninger til dig selv og julen
Skab en hyggeligere jul
Belønningen og belønningsskema
Juleopskrifter

KLIK HER OG INDLØS DIN GAVE MED DET SAMME

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *