Forbered din hjerne til varigt vægttab

neuropsychology-relationships

Lær at tænke smart.

Dine tanker formes af det du oplever, det som bliver sagt, det du ser, hører og føler. Alt dette skaber mønstre i din hjerne. Bliver mønstrene gentaget tilstrækkeligt mange gange, bliver de til adfærd. Efter gentagne repetitioner skabes vanerne. Tænker du negativt og har for mange negative forventninger til dig selv, vil du have en overvægt af sådanne negative mønstre, og vil have vanskeligheder med at komme ud af det gamle spor.

Gennem flere år har du måske haft spisevaner, som har ført til at du har taget på. Måske har du slanket dig utallige gange, men altid taget på igen. Grunden til dette er, at du ikke har forandret spisevanerne og tankemønstret. Derfor kommer kiloene snigende tilbage.

Vægttab foregår mellem ørerne og ikke nede i maven.

Hvis du er overvægtig er det ikke din skyld – det er et naturligt resultat af din nuværende programmering. Heldigvis lader hjernen sig omprogramere og negative mønstre kan ændres. Al adfærd og alle vaner du ikke trives med kan du forandre, – hvis du ønsker det. Muligheden for at holde vægten under kontrol, er derfor til stede, men for at klare det må du være positiv i din tro på dig selv.

Hvad indebærer så dette?

Kort sagt betyder det, at du må have en positiv forventning til dig selv. Du må tro på, at du klarer det, du har bestemt dig for. Og så må du holde op med at sige til dig selv, at du ikke kan, ikke magter det, ikke klarer det, ikke tør,osv.

Negative tanker

Når der er den negative højtaler, der er i brug, lyder det omtrent sådan her:

Det klarer jeg aldrig!
Jeg kan lige så godt give op!
Jeg er ikke noget værd!
Jeg har prøvet det før og jeg gider ikke mere!
Det går aldrig godt!
Jeg tager på bare jeg falde for en lille fristelse!
Det er uretfærdigt!
Alting er så svært for mig!

Ved hjælp af den negative stemme overbeviser, du dig selv om, at det ikke kommer til at gå godt. Du sørger for , at du vil mislykkes i situationer, du ikke tror du mestrer. Det du tror på bliver sandhed. Det eneste det drejer sig om, er en tanke – og en tanke kan forandres.

Din størrelse er resultatet af alle de valg du har gjort i dit liv indtil nu.

Hos Intelligent vægttab kan du lære alt det du har brug for, for at forandre dig til en person, som er tilfreds med sin trivlsesvægt. Det er op til dig, om du vil drage nytte af denne lærdom.

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *